Portfolio Categories Varumärke
Kommunicera smart! Med visuell styrka och kreativ copy får jag ditt budskap att synas och höras. Så vad vill du berätta, för hela världen eller några speciellt utvalda?
Stilgrepp, reklambyrå, Kungsbacka, Formgivare, Facebook, annonsering, digitalt, copywriter, rörligt
-1
archive,tax-portfolio_category,term-varumarke,term-123,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,stockholm-core-2.3.3,vcwb,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Archive

Varumärkeskampanj

 

Flera landsortstidningar ville stärka sina varumärken och sin närvaro i den region de verkar. Målet var att bekräfta befintliga prenumeranter och annonsörer men även att attrahera nya läsare. Samtidigt ville man höja självkänslan hos de anställda i allmänhet och journalisterna i synnerhet. Viktigt var även att skapa en vi-känsla runt tidning, reporter och läsare, att stärka relationen däremellan.

 

Kampanjidén utgår från relationen mellan läsaren (din), reportern (min) och tidningen/samhället (vår). Kampanjen visar hur dessa enheter arbetar tillsammans för att lyfta gemensamma, aktuella och angelägna områden och händelser.