Reliefed Technologies
I en teknikfokuserad bransch ville Reliefed Technologies ha en logga och ett bildspråk som signalerar både mjukhet och professionalism. Mitt arbete inkluderade utformning av logotyp, komplett grafisk manual, hemsida, animationer och marknadsmaterial.
Reliefed Technologies, logotyp, grafisk manual
60
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-60,qode-social-login-1.1,qode-restaurant-1.1,stockholm-core-1.0.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Reliefed Technologies

 

Reliefed Technologies är ett spännande företag som erbjuder en ny tillverkningsmetod för massproduktion av 3D-produkter. I en teknikfokuserad bransch ville man ha en logga och ett bildspråk som signalerar både mjukhet och professionalism. Ofta med glimten i ögat presenteras därför en produktionsteknik som skapar helt nya produktionsmöjligheter och samtidigt värnar vår miljö. Jag skapar och producerar allt material, både rörligt, digitalt och för tryck.

 

www.reliefed.com

Mitt arbete inkluderade

Utformning av logotyp, komplett grafisk manual, hemsida, animationer och marknadsmaterial.