Portfolio Categories Kampanj
Kommunicera smart! Med visuell styrka och kreativ copy får jag ditt budskap att synas och höras. Så vad vill du berätta, för hela världen eller några speciellt utvalda?
Stilgrepp, reklambyrå, Kungsbacka, Formgivare, Facebook, annonsering, digitalt, copywriter, rörligt
-1
archive,tax-portfolio_category,term-kampanj,term-162,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,stockholm-core-2.3.3,vcwb,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Archive

PEPP - Musse med utmanare

PEPP – Göteborgsvarvet

 

Göteborgs-Posten inledde ett samarbete med GöteborgsVarvet för att inspirera till ökad fysisk aktivitet och skapa intresse för halvmaran. Genom annonser i papperstidningen och på webben, sökte vi 5 st utmanare som i en stafett skulle tävla mot Mustafa Mohamed på den 21 km långa sträckan. Dessa utmanares utveckling och coachning fick man sedan följa på nätet när de under några månader förberedde sig för tävligen. Samtidigt fick följarna träningstips på hur man bäst tränar för att utvecklas som löpare.