Portfolio Categories Marknadsmaterial
Kommunicera smart! Med visuell styrka och kreativ copy får jag ditt budskap att synas och höras. Så vad vill du berätta, för hela världen eller några speciellt utvalda?
Stilgrepp, reklambyrå, Kungsbacka, Formgivare, Facebook, annonsering, digitalt, copywriter, rörligt
-1
archive,tax-portfolio_category,term-marknadsmaterial,term-137,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,stockholm-core-2.3.3,vcwb,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Archive

Kinnarps – Marknadsmaterial

Kinnarps

 

Marknadsavdelningen på Kinnarps i Göteborg behövde hjälp med diverse enheter och jag var glad över att kunna hjälpa till. Fina produkter och marknadsinitiativ förtjänar passande inramning och säljmaterial!

Reliefed – Future products enabled today

Reliefed Technologies

 

Reliefed Technologies är ett spännande företag som erbjuder en ny tillverkningsmetod för massproduktion av 3D-produkter. I en teknikfokuserad bransch ville man ha en logga och ett bildspråk som signalerar både mjukhet och professionalism. Ofta med glimten i ögat presenteras därför en produktionsteknik som skapar helt nya produktionsmöjligheter och samtidigt värnar vår miljö. Jag skapar och producerar allt material, både rörligt, digitalt och för tryck.

 

www.reliefed.com