Qrip Solutions
Qrip – ett nytt undervarumärke för produkter med halkskydd-egenskaper som ägs av Reliefed Technologies. Se logga och marknadsmaterial som enklare paketerar och presenterar ett erbjudande till en specifik branch.
Qrip, halkskydd, anti-slip
22410
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22410,qode-social-login-1.1,qode-restaurant-1.1,stockholm-core-1.0.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
  • Qrip - varumärke
  • Qrip – Säljblad
  • Qrip-brandad trappa
  • Qrip - handrail
  • Qrip - Insteg bil

Qrip Solutions

 

Qrip Solutions är namnet på en produktportfölj som ägs av Reliefed Technologies. Deras metod för 3D-produktion möjliggör tillverkning av produkter inom många olika områden, här ville man skapa ett nytt undervarumärke för att samla produkter med halkskydd-egenskaper: Qrip. Detta för att enklare och effektivare kunna presentera sitt erbjudande till den specifika branchen, vilket visade sig vara ett smart drag!

 

Typsnittet och den orangea färgen är hämtade från Reliefed:s grafiska profil, eftersom jag ville behålla kontakten med moderbolaget. Vill du se mer besök gärna hemsidan jag skapat i WordPress.

 

www.qripsolutions.com

Mitt arbete inkluderade

Logga, säljmaterial, bildbearbetningar och komplett hemsida.